Sattler is uw Keurend Bedrijf

Sattler is uw Erkend Keurend Bedrijf voor onder andere heftrucks en andere intern transportmaterieel. Met deze keuring bent u verzekerd van kwaliteit op uw materieel.

 

Wat is VA-KEUR? Nieuw keurmerk in vertrouwd jasje

VA-keur is een nieuwe veiligheidskeuring in een vertrouwd jasje. 
VA staat voor Veiligheid Arbeidsmiddelen. Per januari 2016 gaan de bestaande keurmerken VEBIT en COM-keur verder onder deze naam.


Voor wie is VA-KEUR?

VA-Keur richt zich op merkonafhankelijke bedrijven die mobiel intern transportmaterieel verkopen, verhuren en/of onderhouden dan wel uitrustingsstukken voor deze machines fabriceren. VA-Keur is als enige instantie binnen deze branche actief op het gebied van collectieve belangenbehartiging, individuele ondersteuning, voorlichting en kwaliteitsbewaking van veiligheidskeuringen. Bij VA-Keur aangesloten bedrijven mogen op de branche toegesneden voorwaarden hanteren, zoals de VA-Keur Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden en de VEBIT Algemene Verhuur- en Servicevoorwaarden.

 

Wat doet VA-KEUR?

VA-Keur behartigt de belangen van de aangesloten bedrijven en beheert het kwaliteitssysteem van het VA-Keur-keurmerk. In hoofdlijnen houdt dit in:

- registreren van de keuringen
- beoordelen van de keurmeesters
- borgen van de kwaliteit van het VA-Keur-keurmerk
- toezicht houden op de kwaliteit van opleidingen
- ontwikkelen en verspreiden van vakinformatie en kennis

VA-KEUR, keuringen heftrucks en trabnsportmateriaal

Aanvragen VA-Keur Keuring

Wilt u voor uw bedrijf een VA-Keur keuring aanvragen? Dat kan natuurlijk, Vult u onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam
Naam
Vestigingsplaats
Telefoonnummer
Emailadres
Informatieaanvraag